Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

Επέκταση του Χιονοδρομικού κέντρου Avoriaz στη Γαλλία

  Μια τεράστια επέκταση του χιονοδρομικού κέντρου Avoriaz στη Γαλλία βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία θα δημιουργήσει δύο εντελώς νέες περιοχές, τις Crozats και Amara κάθε μία από αυτές με πολλά νέα συγκροτήματα καταλυμάτων. Μεταξύ των δύο περιοχών θα προστεθούν εννέακτίριαPierre Vacances που θα περιλαμβάνουν πάνω από 40 νέα διαμερίσματα. Η περιοχή Amara, η οποία θα ανοίξει σε δύο στάδια, τον Δεκέμβριο του 2011 και τον Δεκέμβριο του 2012, θα διαθέτει ένα κέντρο spa με πισίνα, λουτρό ατμού, υδρομασάζ, παιδικό σταθμό καθώς και εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.


   Στο χιονοδρομικό κέντρο θα τοποθετηθεί ένας νέος αναβατήρας ο οποίος θα αντικαταστήσει την εναέρια καμπίνα που συνδέει το Avoriaz με το Morzine που βρίσκεται στην κοιλάδα ακριβώς από κάτω.Μεγάλο μέρος του έργου θα έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως για την επόμενη από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, τον Δεκέμβριο του 2011.

  Αλλά πιο εντυπωσιακό είναι το ότι το Γαλλικό θέρετρο κατασκευάζει ένα μεγάλο νέο water park το «Aquariaz», το οποίο υπολογίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, τον Σεπτέμβριο. Το Aquariaz περιγράφεται ως "το πλέον καινοτόμο ορεινό waterpark με περιβάλλον φυσικής τροπικής βλάστησης."Οι εγκαταστάσεις του θα καλύπτουν επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και θα διαθέτουν ένα πλατύ φιδωτό ποτάμιπου θα διέρχεται από το κέντρο του κτιρίου,πισίνα, εσωτερικό τοίχο αναρρίχησης, υγρό παιδότοπο και πάρκο halfpipe γεμισμένο με νερό. Η εγκατάσταση η οποία αναπτύσσεται σε συνεργασία με το Center Parcs θα είναι φιλική στο περιβάλλον και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2012.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.avoriaz.com/

Πηγή: SnowClub.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα