Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2010

Χ.Κ.Καλαβρύτων : "Όλοι μαζί μπορούμε" το μήνυμα από το «Αρχοντικό της Παλαιολογίνας»

Του Τρύφωνα Μαντά (Kalavrita News)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου η αναπτυξιακή ημερίδα συνεργασίας μεταξύ της διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και των επιχειρηματιών της περιοχής.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο ιστορικό «Αρχοντικό της Παλαιολογίνας», είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου των Καλαβρύτων αλλά και απλών δημοτών υπήρξε καθολική, ενώ η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν απολύτως δημιουργική, καθώς διατυπώθηκαν ιδέες, προτάσεις και απόψεις, για τη σωστή και επωφελή λειτουργία του ΧΚΚ.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΧΚΚ κος Ευθύμιος Βαζαίος, όντας κύριος ομιλητής και εκπροσωπώντας μαζί με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας ΧΚΚ κο Σ. Γιαννόπουλο τη διοικητική Αρχή της δημοτικής επιχείρησης, διατύπωσε με σαφήνεια και ορθότητα τις νέες καινοτομικές και αναπτυξιακές προτάσεις, εν’ όψει της σεζόν που έρχεται. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε, μαζί με τον κο Γιαννόπουλο, σε καινοτομίες και νέες Υπηρεσίες όπως η μεταφορά σε πιο προσιτή θέση του καταστήματος ενοικίασης ειδών Σκι, στη νέα υπερσύγχρονη ρομποτική κάμερα, στην ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, υπηρεσία που θα προσφέρεται δωρεά ν στους πελάτες στο χώρο της καντίνας, στη στέγαση των σχολών Σκι, στο νέο φυλασσόμενο παρκινγκ και σε χορηγικά πακέτα για τους επιχειρηματίες της περιοχής. Επίσης έκανε αναφορά σε ελκυστικά εκπτωτικά πακέτα για τους υποψήφιους πελάτες, ενώ ζήτησε από όλους τη συμπόρευση και ανταπόκρισή τους, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το ΧΚΚ να καταστεί εκ νέου το στολίδι της περιοχής, έχοντας ήδη πανελλήνια εμβέλεια, αλλά και να πάψει να αποτελεί οικονομική γάγγραινα για τον Δήμο Καλαβρύτων.

Επίσης η διοίκηση του ΧΚΚ αναφέρθηκε λεπτομερώς και στην ,μεγάλη επικοινωνιακή προσπάθεια που θα γίνει και δη στον τομέα της διαφήμισης του ΧΚΚ, επισημαίνοντας πως έχουν ήδη επιτευχθεί συμφωνίες με ΜΜΕ πανελληνίας εμβέλειες αλλά και μεγάλα MEDIA Group, η στήριξη των οποίων στον τομέα της προβολής του ΧΚΚ θα παρέχεται ουσιαστικά δωρεάν, καθώς υπάρχουν συμφωνίες για ανταποδοτική προβολή. Πρόκειται σαφώς για ένα ουσιαστικό επίτευγμα, για το οποίο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κο Βαζαίο και τους συνεργάτες του, αφού αυτό σημαντική μείωση του κόστους, σε έναν τομέα ιδιαιτέρως νευραλγικό, όπως αυτός της διαφημιστικής προβολής του ΧΚΚ..

Κατόπιν η κα Μαρία Παπάζογλου, εκπρόσωπος της εταιρίας My publics μαζί με την κα Ελίνα Αλεξοπούλου, ανέπτυξε στους παρευρισκομένους τα νέα πρωτοποριακά πακέτα All Inclusive, τα οποία και θα προταθούν για πρώτη φορά σε πελάτες χειμερινού τουρισμού, στον τομέα των Χιονοδρομικών Κέντρων. Τα συγκεκριμένα πακέτα, τα οποία θα ξεκινούν από πολύ χαμηλές τιμές, αναμένεται να αποτελέσουν την «απάντηση» του ΧΚΚ στη ήδη υπάρχουσα οικονομική κρίση. Πρόκειται σαφώς για μια πολύ έξυπνη σκέψη της συνεργάτιδας εταιρίας επικοινωνιακής διαχείρισης, αφού τα All Inclusive πακέτα, θα ωθήσουν την τοπική οικονομία, καθώς σε αυτά θα συμπεριληφθούν συνεργασίες σε τοπικά ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καταστήματα ενοικιάσεως Σκι κ.τ.λ. Η κα Παπάζογλου ανεφέρθη επίσης στους τρόπους διαφημιστικής προβολής του ΧΚΚ, σε χορηγικά πακέτα, καθώς επίσης και στις επικείμενες συνεργασίες με τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Όλοι σχεδόν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση εξεδήλωσαν τις απόψεις τους και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών πρότειναν και κάποιες ακόμη λύσεις και συμφέρουσες «συνεργασίες», ενώ σχεδόν όλοι τόνισαν πως αυτή η δημιουργική προσπάθεια που γίνεται από τον κο Βαζαίο και τους συνεργάτες του να βρει ανταπόκριση, εκτός από τον κόσμο, τους δημότες και τους επιχειρηματίες, και στις υπόλοιπες Δημοτικές Επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, τονώνοντας την τοπική αγορά, μέσω της επισκεψιμότητας, αλλά να έχουν και οι ίδιες, με συντονισμένες κινήσεις, εισροή εσόδων, ώστε να προχωρήσουν στην εξυγίανσή τους και να καταστούν ανθηρές και όχι ζημιογόνες.

Το παρόν στην εκδήλωση, την οποία και συντόνισε ο δημοσιογράφος και Διευθύνων σύμβουλος του Travel Media Applications Θεόδωρος Κουμέλης, έδωσε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων της περιοχής κος Μ. Κουνέλης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΠΟΖ κος Ηλίας Κακκαβάς.

Πηγή: http://lehouri.blogspot.com/2010/10/blog-post_492.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα