Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2010

Χιονοδρομικό κέντρο στη Στενή Ευβοιας;

Την Πέμπτη το βράδυ στη Στενή έγινε παρουσίαση μελέτης χιονοδρομικού-τουριστικού κέντρου το οποίο ιδιωτική εταιρεία θέλει να δημιουργήσει στην περιοχή της Δίρφυς.


Παρουσιάστηκαν σε προτζέκτορα αναπαραστάσεις εγκαταστάσεων χώρων και χώρων αναψυχής και όπως προβλέπονται να γίνουν. το κόστος της επένδυσης φθάνει τα 35.000.000 ευρώ και ας ελπίσουμε ότι θα υλοποιηθεί για το καλό της περιοχής και την οικονομική ανάπτυξη. Παρόλα αυτά όμως άνθρωποι της αντιπολίτευσης κρατούν τις επιφυλάξεις τους για τ' όλο θέμα μιας και μιλούν για προεκλογικό "παιχνίδι" ενίσχυσης της υποψηφιότητας Μπουροδήμου. Χαρακτηριστικά μας είπαν:...
"Είναι δυνατόν ένας ιδιώτης να επενδύσει 35.000.000 ευρώ σε μια εποχή που λόγω των κλιματικών αλλαγών χιονοδρομικά κέντρα σε πολύ μεγαλύτερο υψόμετρο μένουν κλειστά και δεν λειτούργησαν ούτε πέρυσι, ούτε φέτος; Εδώ πως θα λειτουργήσει μιας και οι ποσότητες χιονιού που απαιτούνται είναι πολύ μεγαλύτερες;" Παρόλα αυτά εύχονται να γίνει η επένδυση τουλάχιστον ως προς τον τουρισμό και να μην πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδι.
 
Πηγή: http://www.evia.tv/2010/07/blog-post_2925.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα