Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2005

X.K. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Ζητούνται 4 επιπλέον Σχολές Χιονοδρομίας

Στις 22/9 εκδόθηκε από το Χ.Κ.Καλαβρύτων η παρακάτω «πρόσκληση ενδιαφέροντος» για την λειτουργία τεσσάρων επιπλέον Σχολών Χιονοδρομίας:

«Η Δημοτική Επιχείρηση « Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων» προσκαλεί τους ενδιαφερομένους, για την οργάνωση, εκμετάλλευση και λειτουργία τεσσάρων (4) επιπλέον σχολών χιονοδρομίας στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου στο Χελμό, να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2005 στα γραφεία της επιχείρησης στο Χελμό.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει νόμιμη άδεια λειτουργίας σχολής χιονοδρομίας. Το ετήσιο μίσθωμα για την κάθε σχολή ανέρχεται στο ποσό των 10.000,00 ? αναπροσαρμοζόμενο κατ’ έτος σε ποσοστό 5%.
Το μίσθωμα καταβάλλεται ως εξής: 50% την 1/12 και 50% στις 31/3 εκάστου έτους. Η κάθε σχολή θα πρέπει να στελεχώνεται από αδειούχους εκπαιδευτές χιονοδρομίας (μέγιστος αριθμός 15) και να διαθέτει τουλάχιστον δέκα (10) εκπαιδευτές τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες και τουλάχιστον δύο (2) εκπαιδευτές τις καθημερινές, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κέντρου.
Στους ενδιαφερόμενους παρέχεται υπαίθριος χώρος δίπλα στις αφετηρίες των δύο (2) αναβατήρων αρχαρίων και χώρος εντός των πιστών αρχαρίων για την εγκατάσταση των σχολών.
Αποκλείεται κάθε δικαίωμα διαφημιστικής προβολής προϊόντων ή υπηρεσιών εκτός μόνο από το διακριτικό τίτλο της σχολής (επωνυμία) σε σημεία και μέγεθος κατόπιν συμφωνίας με τη Δημοτική Επιχείρηση


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την περσινή χρονιά έπειτα από οικονομικό συμβιβασμό με την εταιρία Κλαουδάτος το Χιονοδρομικό Κέντρο για πρώτη φορά από την λειτουργία του, μίσθωσε χώρο στις πίστες των αρχαρίων ώστε να «στηθούν» με τα διακριτικά τους 2 ακόμα σχολές χιονοδρομίας.
Με απόφαση του Δ.Σ για την φετινή σεζόν 2005-06 δίνεται η δυνατότητα σε 4 επιπλέον (από την σχολή Κλαουδάτου) χιονοδρομικές σχολές να στηθούν στις πίστες με τους παραπάνω όρους.
Ήδη μια πρώτη συζήτηση με τις 2 σχολές που λειτούργησαν την περσινή σεζόν δεν κατέληξε πουθενά , μιας και πολλοί από τους όρους αυτούς δεν βρίσκουν σύμφωνους τους εν λόγο επαγγελματίες .
Επίσης τουλάχιστον μια ακόμη επιχείρηση έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της και εξετάζει το ενδεχόμενο να λειτουργήσει την φετινή σεζόν ανεβάζοντας το σύνολο των σχολών στον Χελμό σε τέσσερις.
Την Δευτέρα 17/10 οι ενδιαφερόμενες σχολές κατέθεσαν τις αντιπροτάσεις τους και αναμένουν επίσημη απάντηση από το Χ.Κ.Καλαβρύτων έως το τέλος του μήνα.
Η στήλη παρακολουθεί από κοντά την πορεία των διαπραγματεύσεων (κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολες αυτή την φορά) και θα επανέλθει με εκτενές ρεπορτάζ...
--------------------------------------------------------
(Δημοσιεύθηκε στην «Εβδομάδα των Καλαβρύτων» Αρ.φυλ.267 την Τετάρτη 19/10/2005)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα