Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2005

ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ TOY Χ.Κ.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΟN ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10 euro ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση διαβάσαμε στον επίσημο δικτυακό τόπο του Συλλόγου ελληνικής τουριστικής χιονοδρομίας ( http://www.snowclub.gr/ ) :

Το Χ.Κ.Καλαβρύτων στο πλαίσιο της προσέλκυσης πελατών τις καθημερινές του χειμώνα προσφέρει ειδική τιμή 10 euro για την ημερήσια κάρτα σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Snowclub. Η τιμή θα ισχύει για τους κατόχους της κάρτας μέλους και θα ταυτοποιείται απαραιτήτως με την αστυνομική ταυτότητα. Η έκπτωση φυσικά δεν ισχύει για Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες.

Η στήλη «Χιονοδρόμος» χαιρετίζει την θετική αυτή κίνηση της διεύθυνσης του Χ.Κ.Καλαβρύτων ,το ίδιο δε ανυπομονεί να κάνει και με κάθε επιπλέον ενέργεια που σκοπό θα έχει την προσέλκυση χιονοδρόμων και την ευημερία της επιχείρησης και του τόπου.
Άλλωστε πάντοτε θεωρούσαμε πως η καλόπιστη κριτική με τον έπαινο έχουν κάτι κοινό. Και τα δυο είναι απαραίτητα να γίνονται σε όσα αληθινά νοιαζόμαστε και αγαπάμε...
----------------------------------------------------------------------
(Δημοσιεύθηκε στην «Εβδομάδα των Καλαβρύτων» Αρ.φυλ.273 την Δευτέρα 19/12/2005)

2 σχόλια:

Τη 4:28 μ.μ., Δεκεμβρίου 16, 2005 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή κίνηση ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη διεύθυνση χ/κ Καλαβρύτων και ειδικά στον κ.Τσεκούρα που όπως μαθαίνω ήταν δική του πρωτοβουλία,όπως και στο Δ.Σ του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.

Πέραν του ότι η τιμή 10Ε για καθημερινές είναι άκρως λογική,είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική,ειδικά με τον Παρνασσό (12Ε).Ας αναλογιστούμε ότι σε καθημερινή βάση στον Παρνασσό λειτουργούν μόνο τα Κελλάρια,οπότε και χιλιομετρικά τα Καλάβρυτα σε πλήρη λειτουργία(λιφτ,πίστες)υπερτερούν....πέραν του ότι έχουν να προσφέρουν ασύγκριτα μεγαλύτερη ποικιλία και διαβαθμίσεις στο χιονοδρόμο.

Νομίζω ότι τα μέλη του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ ή έστω όσα μέλη είναι στη νότια Ελλάδα έχουν κάθε λόγο να προτιμήσουν τα Καλάβρυτα τις καθημερινές και επειδή τους συμφέρει οικονομικά,αλλά κυρίως ως ένδειξη αναγνώρισης και υποστήριξης αυτού του νέου και ιδιαίτερα θετικού προσώπου του χ/κ Καλαβρύτων.

Και πάλι συγχαρητήρια για αυτή την αξιέπαινη πράξη που δείχνει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον συνεργασίας,αναγνώρισης και αλληλοεκτίμησης μεταξύ χ/κ Καλαβρύτων και Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.

ΜΠΡΑΒΟ-ΕΥΓΕ

 
Τη 6:22 μ.μ., Δεκεμβρίου 16, 2005 , Ο χρήστης Blogger Βασίλης Κοκκότης είπε...

Είδες τελικά Στάθη πως δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με τίποτα!!!
Αξίζει να κάνουμε υπομονή ,να έχουμε επιμονή και να μην πάψουμε ποτέ να «αγωνιζόμαστε» . Έτσι έρχεται ο καιρός και σιγά σιγά αλλάζουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο.
Αρκεί να μην επαναπαυτούμε και πάψουμε να προσπαθούμε για ακόμα καλύτερα
πράγματα που στο κάτω κάτω τα αξίζει η ελληνική χιονοδρομία.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα